skip to Main Content

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Onderwerp

  Uw bericht

  Maximaal Groen vakkundig en betaalbaar

  Maximaal Groen regelt al uw tuinwerkzaamheden voor u, van aanleg en beplanting tot snoeien en boomverzorging. Maar u kunt ook bij ons terecht voor grondverzet en bestraten. We kunnen scherpe prijzen hanteren omdat we flexibel zijn en intensief samenwerken met andere (tuin)bedrijven.

  Mail of bel gerust voor een kosteloze prijsopgave: 06 5389 1299 (0595 437054) of mail naar info@maximaalgroen.nl

  Max Lambers heeft na het afronden van de MAS altijd gewerkt in het ‘groen’.
  Door de opleiding ecologisch hovenier kan hij uw tuin, indien gewenst, op natuurvriendelijke manier aanleggen en onderhouden.

  06-5389 1299 b.g.g 0595-437054 info@maximaalgroen.nl

  Ecologisch tuinieren brengt leven in uw tuin

  Ecologisch tuinieren geeft een extra dimensie!

  Vogels en insecten hebben zo hun voorkeur voor bepaalde (bloeiende) planten en struiken. Ze kunnen dan makkelijker hun nesten bouwen en eten verzamelen. Voor u een genot om het gekwetter in het voorjaar te horen en de vlinders te zien fladderen.

  Een gezonde bodem zorgt ervoor dat de planten goed kunnen groeien en bloeien. Organische meststoffen, water en zuurstof zijn dan beschikbaar. Allerlei bacterien en wormen zorgen voor een goede bodemstructuur en leven in een evenwicht met de beplanting. Maximaal Groen weet op welke grondsoort (structuur, pH, bemestingseisen) planten zich thuis voelen.

  Tijdens de (2 jarige) opleiding Ecologisch Hovenier is uitgebreid kennis gedeeld over de aanleg, beplanting van een onderhoudvriendelijke tuin waar zowel u als de natuur zich optimaal bij voelt.

  Back To Top